August er, hvad nogle kalder sommerens søndag. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig med at finde de bedste pengebesparende tilbud, der helt sikkert vil hjælpe dig igennem disse sidste dage af sommeren. Tjek vores liste nedenfor for at finde ud af, hvordan dine penge kan strækkes længst i denne måned. Artiklen indeholder Affiliate links.

Skolestarts udstyr

Selvom mange skoleforsyningslister er tilgængelige for forældre, før deres børn overhovedet begynder sommerferien, er august måneden, der hvor detailhandlere virkelig får bolden til at rulle. Det er det bedste tidspunkt at fylde op med alt fra rygsække, notesbøger, madkasser og børnetøj. Nogle af de bedste butikker, som vi i øjeblikket har tilbage-til-skole-tilbud til, inkluderer Bilka, Fakta, Netto og PocketSize.dk.

Tjek PocketSize.dk ud for et stort udvalg af skoletasker og rygsække.

Og glem ikke, tilbage til skolesalg kan være for alle. Selvom du er børnefri, eller hvis dine børn er længere end skolealderen, er det nu, du skal finde en hel del på kontorartikler, enkeltsenge, opbevaringsbeholdere og kompakte apparater. Hold især øje med salgsfremmende genstande relateret til efterskole- eller kollegieværelser.

Bærbare computer

Ligesom skoleudstyr og apparater, selvom du ikke sender nogen i skole, er dette et godt tidspunkt at købe, hvis du ønsker at udskifte din gamle, langsomme bærbare computer. Forhandlere som Power, Elgiganten og Bilka er gode steder at få tilbud på bærbare computere i august, og hvis tech-kyndige ikke er noget, du nogensinde er blevet beskyldt for, så tjek vores blogindlæg om, hvad du skal kigge efter i en bærbar computer til dine børn der starter i skole.

Tjek ReMacs.dk ud for genbrugt Computere til en billigere pris.

Sommertøj på tilbud

For at give plads til deres efterårs/vinter kollektion til det kolde vejr, som Danmark er kendt for, sælger detailhandlere ofte deres sommerlager til en brøkdel af prisen. Nogle af dine bedste bud inkluderer badetøj, sommerkjoler og sandaler. Så selvom sommeren er ved at være på vej ud, hvis du har planer om en strandferie denne vinter, er det nu, du skal købe dit ferieudstyr. Tjek dette udvalg af seneste tilbud fra Fashion Fifteen.

Udendørs tilbehør

Selvom du føler, at tiden er ved at løbe ud til at nyde et nyt terrassesæt eller til at tage nyt haveværktøj i brug, vil det stadig være klogt at investere nu, mens tilbuddene er hotte. På den måde er du klar til at gå den første dag, hvor temperaturen kommer op over dobbelt cifre grader næste forår. Tag et kig på disse tilbud fra Homeshop.dk.

Hvilke tilbud leder du altid efter i august? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor. God shopping!